v kategórií Detské jedlá, Recepty, Sladké jedlá

Ingrediencie

  • 400 g  jemného tvarohu
  • 25 g masla
  • 4 lyžice medu
  • 100 g horká čokoláda
  • 4 plátky želatíny

Mohlo by vás zaujímať:


Postup

  1. V miske zmiešame tvaroh s medom a maslom izbovej teploty. Pripravíme želatínu podľa návodu na obale. Pripravenú želatínu poriadne premiešame s tvarohovou hmotou. Hmotu navrstvíme do hranatej formy a vložíme do mrazničky na 15 až 30 minút
  2. Kým nám hmota stuhne, pripravíme si zatiaľ polevu. Čokoládu roztopíme vo vodnom kúpeli.
  3. Hmotu vyberiem z mrazničky a nakrájame na tyčinky, ktoré obalíme v mierne vychladnutej rozpustenej čokoláde. Ukladáme ich na mriežku a necháme čokoládu stuhnúť. Tyčinky uskladňujeme v mrazničke a pred podávaním ich len vyberieme.

PRAJEME DOBRÚ CHUŤ!

Zdroj: http://my-fly.ru/blog/43569609774/Glazirovannyie-syirki-%E2%80%93-lakomstvo-iz-detstva-gotovim-sami!

 

Odporúčané články

Pridajte komentár

Start typing and press Enter to search