v kategórií Žalúdok

Sóda na pečenie je najuniverzálnejšia vec na svete. Pomôže nám nielen vyčistiť kachle alebo špinavé taniere, ale dokáže vyliečiť veľa nepríjemných chorôb. V dnešnom článku si povieme niečo o prospešných vlastnostiach sódy pre naše telo, pretože sú skutočne ohromujúce. Prečo je dobré piť sódu bikarbónu na prázdny žalúdok?

Vlastnosti sódy:
Obnovuje rovnováhu medzi kyselinami a zásadami:
Kvôli nesprávnemu životnému štýlu a stravovaniu má mnoho ľudí acidózu – posun v acidobázickej rovnováhe kyselinového prostredia. Takéto porušenie spôsobuje pálenie záhy a vedie k množeniu rôznych baktérií, čo má za následok gastritídu a vredy. Práve sóda, užívaná ráno na prázdny žalúdok, môže zabrániť vzniku takýchto nepríjemných vredov a slúži ako vynikajúca ochrana pred gastritídou.

Dáva do poriadku metabolizmus:
Sóda čistí črevá, odstraňuje z nich toxíny a obnovuje metabolizmus. Vďaka sóde sa tkanivá plnia kyslíkom a predchádzajú deficitu.

Pokračujte v čítaní článku na druhej strane:

Najnovšie články

Pridajte komentár

Start typing and press Enter to search